2 febrer, 2015

Tràmits

 

La bústia de lliurament de facturació per a les AAPP catalanes, és un portal Web de lliure accés que permet als proveïdors de les AAPP adscrites al servei, la tramesa de factures i annexos dirigides a aquestes.

Si bé la funcionalitat per a les diferents AAPP adscrites al servei és idèntica, aquestes poden personalitzar l’aspecte de les diferents pàgines del servei. En aquest manual s’usa la visualització per defecte i un logotip d’entitat fictícia.
Els proveïdors hauran de ser capaços de generar i firmar les seves factures, usant el format establert per les AAPP receptores.

A dia d’avui aquestes han decidit l’ús del format promogut pel MITyC conjuntament amb el MEyH, denominat factura-e. Poden obtenir tots els detalls tècnics del mateix, així com aplicacions de generació i validació de l’esmentat format en la web http://www.facturae.es

Podeu descarregar el manual d’usuari d’e-factura des d’aquest enllaç: Manual d’usuari e-Factura

 

Seu electrònica

Si requereixes realitzar una instància, un suggeriment o queixa, una notificació electrònica, una factura electrònica o concertar una cita amb un càrreg electe, pots fer-ho a través del nostre perfil a la seu electrònica:

Perfil de l’Ajuntament de Llobera a la seu-e

 

Documentació oficial editable

Per altra banda, si necesites ajuda en la creació de documents oficials, aquí et proposem una llista de plantilles oficials en format PDF que podràs editar, per ajudar-te en aquesta tasca:

Instància genèrica (.doc)

Sol.licitud de certificats de padró (.doc)

Sol.licitud d’atorgament de subvencions (.pdf)

Autorització o revocació de notificació electrònica (.pdf)

 

 

En cas de descarregar els documents, si tens problemes per a visualitzar-los en el teu escriptori, fes clic aquí, segueix els pasos descrits i descarrega un lector de PDF. (Ves amb compte de desmarcar la casella del protector antivirus McAfee, si no t’interesa que es descarregui.)