2 febrer, 2015

Entitats i associacions

 

Associació Cultural de Llobera

 

Les nostres activitats son:

Edició del Jou – Esportives – Juvenils – Culturals – Comissió de Festes – Teatre – Serveis Socials – Excursionisme

Adreça: Local Social de Llobera s/n, 25281

Telèfon: (+34) 973 48 16 96

E-mail: llobera@galeon.com

Web: www.llobera.galeon.com

 

Caçadors esportius de Llobera

Nom i logo (edit)festa final temporada Autoritats (edit)porc 140 kg (4) (edit)SNC00028 (edit)Festa final temporada (edit)Festa final temporada (2) (edit)

La societat de caçadors esportius de Llobera és una associació sense ànim de lucre que té com a objectiu el foment i la pràctica de l’esport de la caça mitjançant una correcta gestió cinegètica amb l’objectiu ferm d’aconseguir una òptima conservació de l’entorn, un respecte al medi ambient i una consideració especial davant les espècies protegides.

La seva junta actual esta composta pel president, el sr. Ramon Angrill, el vicepresident, sr. Guillem Nadal, el tresorer, sr. Antoni Navinés, el secretari, el sr. Ramon Vila i els vocals, srs. Albert Vila i Jordi Capdevila.

El seu orígen es remunta a l’any 1973 segons la documentació que s’ha pogut consultar trobada.

En l’actualitat la societat està formada per un centenar de socis que poden practicar l’esport que els agrada a les 10.560 hectàrees que es disposa, repartides per diversos municipis situats al sud del Solsonès com Llobera, Olius, Pinell, Pinós, Torà, Biosca, Clariana de Cardener i Riner.

Una societat sempre lligada al poble de Llobera i a les seves múltiples activitats. Participa a la Fira de l’Empelt, celebrada anualment, oferint a tothom qui vulgui uns tastets de carn de caça.

També cal anomenar la Festa de final de temporada que organitza membres de la junta i altres socis col·laboradors i que aplega tant propietaris, caçadors, membres de societats veïnes i autoritats comarcals i provincials. Els assistents poden gaudir d’un gran dinar i una estona de bona conversa i companyia. Al finalitzar s’entrega un reconeixement a cada caçador per la seva participació a la temporada que s’acaba.

Podem dir, doncs, que aquesta societat i els seus membres són part de les agrupacions que participen en la vida activa del municipi de Llobera.

Web: www.scllobera.org

Adreça: Local Social de Llobera s/n